ΦΩΤΗΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

Φίλες και φίλοι επιχειρηματίες,

Μετά τις επιτυχημένες εκθέσεις «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2016» στην Αρκαδία και «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017» στην Αργολίδα, το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει φέτος την Περιφερειακή Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018». Το Επιμελητήριο Αργολίδας στηρίζει κάθε κοινή προσπάθεια που συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, όπως και κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πολύπλευρα και ανταποδοτικά.

Με νωπές ακόμη τις μνήμες από την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση που φιλοξενήσαμε στην Αργολίδα, τα απολογιστικά στοιχεία μας έδειξαν ξεκάθαρα ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Πελοποννήσου αγκαλιάζει αυτές τις διοργανώσεις,γιατί έχει ανάγκη από στοχευμένες δράσεις και σύγχρονες διοργανώσεις.

Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ακόμη φορά να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια που αποσκοπεί στη στήριξη των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου και στην αξιοποίηση κατάλληλων επιχειρηματικών ευκαιριών για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

Εύχομαι η εκθεσιακή δραστηριότητα που φέτος φιλοξενείται στην Κορινθία να αποτελέσει το κορυφαίο γεγονός για όλη την Πελοπόννησο και να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τον θεσμό αυτό.

Να αναδείξει τον τόπο και τα προϊόντα της Πελοποννήσου και να αποτελέσει πυλώνα υποστήριξης της τοπικής οικονομίας.

Με τη σιγουριά ότι και η φετινή διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, ας δώσουμε όλοι ραντεβού στην όμορφη Κορινθία.

Ο Πρόεδρος
Του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Φώτιος Δαμούλος