ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι & επισκέπτες,

Για μία ακόμα χρονιά τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, αποδεικνύουν ότι η συλλογικότητα, η σύμπνοια και η κοινή δράση, δημιουργούν νέες ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις με τελικό αποδέκτη την κοινωνία.

Για τρίτη χρονιά τα Επιμελητήρια της γεωγραφικής Περιφέρειας Πελοποννήσου τολμούν τη συνδιοργάνωση της “Πελοπόννησος 2018”, που στόχο έχει την οικονομική τόνωση των επιχειρήσεων και την δημιουργία νέων αγορών.

Τα επιμελητήρια, βρισκόμαστε δίπλα στα μέλη μας και διεκδικώντας δυναμικά το καλύτερο, επιδιώκουμε την εξωστρέφεια έχοντας ως βάση την ποιότητα τόσο των προϊόντων μας όσο και των υπηρεσιών μας.

Η συμμετοχή των μεγάλων Πελοποννησιακών επιχειρήσεων στην έκθεση, η παρουσίαση της καινοτομίας που προχωρά με άλματα στην περιφέρεια μας, όπως και η φυσική παρουσία των κορυφαίων επιχειρηματιών, βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη της περιφερειακής οικονομίας.

Με επίκεντρο την Κόρινθο από τις 4-7 Οκτωβρίου, ξεκινά η αντεπίθεση των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου στην Ελληνική και διεθνή αγορά. Μία νέα σελίδα ανοίγει και την ανοίγουμε μαζί τα επιμελητήρια, που ποτέ δεν συμβιβαστήκαμε με την κρίση, την υπανάπτυξη και τη μιζέρια των καιρών.

Σε αυτή τη σπουδαία στιγμή για την επιχειρηματικότητα της Πελοποννήσου, είναι μεγάλη μας τιμή που η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018» τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Κορινθιών, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, τα επιμελητήρια Πελοποννήσου και τους χορηγούς που είναι διπλά μας και συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018»

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη σας.
Παναγιώτης Πιτσάκης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας